Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voor basisscholen en middelbare scholen

Stichting Thuiswerkcompany wil de scholen in het voortgezet en primair onderwijs graag een steuntje in de rug geven. Om leerachterstanden zoveel mogelijk te voorkomen en verkleinen wil Stichting Thuiswerkcompany haar bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders in gaan zetten. Door inzet van onze hulp kan een leerling toch op zijn of haar niveau meekomen. Eén-op-één begeleiding van een ervaren en getrainde begeleider kan dan de oplossing zijn, of wellicht biedt huiswerkbegeleiding met een klein groepje op school de uitkomst.

Afbeeldingsresultaat voor lesgeven

 

Vanaf nu biedt Stichting Thuiswerkcompany fysieke of online bijles en huiswerkbegeleiding aan. De kosten zijn €30,- per uur voor het inhuren van onze onderwijsassistenten en lerarenondersteuners. Wilt u als school of professional graag gebruik maken van onze onderwijsdiensten? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Middelbare scholen vragen wij duidelijk aan te geven voor welke vakken er bijles gevraagd wordt.
Voor het verzorgen van bijlessen kosten onze mensen €17,50- per uur.

Waarom bijles nemen?

Scholen kunnen er ook voor kiezen om een deel te gaan financieren van een bijles en dat de ouders maar 5 euro per uur hoeven te betalen. U kunt als school ongeveer denken aan een
van €10,- per uur. Veel scholieren werken zelfstandig erg hard aan hun schoolwerk, maar soms kan het nog steeds behoorlijk moeilijk zijn om zonder hulp alle toetsen voor te bereiden. Vooral tijdens deze lockdown is een achterstand erg snel opgebouwd door het weinige individuele contact tussen leerling en docent. Daarom bieden wij van Thuisbasisonderwijs leerlingen op het primair onderwijs persoonlijke bijlessen aan om dit soort achterstanden zoveel mogelijk te voorkomen!

Omdat ieder kind anders is, kijken we met elkaar naar wat de beste manier is om de bijles vorm te geven. Dit doen wij door middel van een matching. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de bijlessen in een succes zullen eindigen.

Telefoon: 0631158879

E-mail: info@thuiswerkcompany.nl