Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voor basisscholen en middelbare scholen

Om leerachterstanden zoveel mogelijk te voorkomen en verkleinen wil Stichting Thuiswerkcompany haar bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders in gaan zetten. Door inzet van onze hulp kan een leerling toch op zijn of haar niveau meekomen. Eén-op-één begeleiding van een ervaren en getrainde begeleider kan dan de oplossing zijn, of wellicht biedt huiswerkbegeleiding met een klein groepje op school de uitkomst.

Afbeeldingsresultaat voor lesgeven

 

*Vanaf nu biedt Stichting Thuiswerkcompany alleen online bijles en huiswerkbegeleiding aan*. De kosten bedragen tussen de €30,- per  uur voor het inhuren op uitzendbasis van onze onderwijsassistenten en lerarenondersteuners. Wilt u als school of professional graag gebruik maken van onze onderwijsdiensten? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Middelbare scholen vragen wij duidelijk aan te geven voor welke vakken er bijles gevraagd wordt.

 

U kunt als school er ook voor kiezen om onze bijlesgevers in te huren. onze bijlesgevers kunnen onderwijsassistenten en lerarenondersteuners, pabo-studenten, studiebegeleiders en andere studenten zijn. Voor het verzorgen van bijlessen kosten onze mensen tussen de €10,- per uur en de €20,- per uur. Daarnaast is het ook mogelijk om als school mee te betalen aan de kosten van bijlessen, die de ouders hebben aangeschaft voor hun kinderen, zodat de ouders minder hoeven te betalen per bijlesuur. Hierbij kunt u denken aan een bijdrage van €7,50 per bijlesuur. Sommige scholen doen hier al aan mee.

Bent u als school op zoek naar een bijlesgever of een huiswerkbegeleider stuur dan een e-mail naar  basisscholen@thuisbasisonderwijs.nl.

*Vanwege Covid-19 bieden wij tijdelijk geen fysieke bijlessen meer aan.