Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het goedkoopste platform voor bijles en huiswerkbegeleiding van Nederland.

Bijles en huiswerkbegeleiding

Op woensdag 16 december zijn de scholen voor de tweede keer sinds het begin van de coronacrisis gesloten. Sinds december 2020 volgen de kinderen in het basisonderwijs hun onderwijs thuis. Voor veel ouders een grote uitdaging en voor leerlingen dreigt opnieuw een leerachterstand. Wij horen aan de lopende band verhalen van ouders die tegen problemen aanlopen. Stress, burn-outs en depressies liggen op de loer. Met filmpjes, videobellen en lespakketten proberen de scholen van alles, maar experts vrezen dat sommige kinderen enorme achterstanden oplopen.

Om hier iets aan te doen hebben wij nu met een aantal studenten een platform voor bijles en huiswerkbegeleiding opgezet. Hier kunnen ouders hun kinderen aanmelden om een geschikte bijlesdocent te vinden. Ouders kunnen zelf aangeven hoeveel uren ondersteuning zij zoeken en hoeveel zij hiervoor willen betalen. Achter de schermen kijken wij naar een passende match tussen een leerling en een bijlesdocent.

Stichting Thuiswerkcompany zet graag pabo- en andere HBO-/universiteitsstudenten, pedagogisch medewerkers, klassenassistenten, onderwijsassistenten, leraar ondersteuners en studenten pedagogisch werk & onderwijs in om de problemen rondom het thuisonderwijs aan te pakken.

Deze stichting is in tegenstelling tot commerciële bedrijven bedoeld voor maatschappelijke doelen. Wij hebben geen winstoogmerk hetgeen ons zo bijzonder maakt. Voor meer informatie kunt u onze website “www.thuiswerkcompany.nl “ bekijken.

Het doel van onze organisatie is om zo snel mogelijk verdere leerachterstanden te voorkomen en opgelopen achterstanden terug te dringen op het primair onderwijs, tegen een zo laag mogelijk tarief.

Wilt u zich aanmelden voor hulp in thuisonderwijs? Vul dan het aanmeldformulier in via het hoofdmenu onder thuisonderwijs ‘Aanmelden bijles’.

Waarom is Thuiswonderwijs van Stichting Thuiswerkcompany zo uniek?
  • Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 – 22:00;
  • Geen inschrijf-/intake-kosten;
  • Onze mensen beschikken over excellente kennis;
  • Wij reageren binnen één week;
  • Je zit nergens aan vast: geen minimum aantal lessen en bepaal zelf wanneer en hoeveel bijles je kind neemt

 

Telefoon: 0631158879

E-mail: info@thuiswerkcompany.nl

Website: www.thuiswerkcompany.nl