Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vacature bijlesdocent Haarlem 5 uur per week €17,50 per uur

Vacature: bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders in Haarlem ( 5 uur per week)  €17,50 per uur  

Wil jij je graag inzetten in het voorkomen van grote leerachterstanden in het basisonderwijs? Wij zijn op zoek naar Pabostudenten, andere Hbo- en Universiteit studenten, Pedagogisch medewerkers Klassenassistenten, Onderwijsassistenten,  Leraar ondersteuners & studenten Pedagogisch werk. En waarom?

Sinds woensdag 16 december zijn de scholen voor de tweede keer sinds de coronacrisis gesloten. Sinds december 2020 volgen de basisschool kinderen thuisonderwijs. Een zware last voor veel ouders, en voor leerlingen dreigt opnieuw een leerachterstand. Wij horen aan de lopende band verhalen van ouders die tegen problemen aanlopen. Er is een flinke toename aan mensen met een burn-out, stress en depressie gerelateerde klachten. Met filmpjes, videobellen en lespakketten proberen de scholen van alles, maar experts vrezen dat sommige kinderen enorme achterstanden oplopen.

De Thuiswerkcompany heeft samen met een groepje studenten een platform ontwikkeld, waar ouders hun kinderen aan kunnen melden voor hulp in thuisonderwijs. Ook kunnen bijlesdocenten zich aanmelden om per direct ingezet te worden. Achter de schermen wordt gekeken of wij een match kunnen vinden tussen een leerling en een bijlesdocent.

Stichting Thuiswerkcompany zet graag pabostudenten, en andere Hbo- en Universiteit studenten, pedagogisch medewerkers, klassenassistenten, onderwijsassistenten, leraar ondersteuners en studenten pedagogisch werk en onderwijs in om de problemen rondom het thuisonderwijs aan te pakken. Wij zijn daarom op zoek naar pabostudenten, andere Hbo- en Universiteit studenten, Pedagogisch medewerkers klassenassistenten, onderwijsassistenten,  leraar ondersteuners en studenten Pedagogisch werk.

Ook leerkrachten in het primair onderwijs, middelbaar onderwijs, mbo, hbo en universiteit mogen op deze vacature reageren.

Het doel van de organisatie is om zo snel mogelijk leerachterstanden te voorkomen en terug te dringen op het primair onderwijs voor een betaalbaar bedrag.

Heb je interesse, dan kun je ons een open sollicitatie sturen naar emailadres:  vacatures@thuiswerkcompany.nl

Voor meer informatie over ons ga je via bijgevoegde link naar de website:

https://thuiswerkcompany.nl/overons/

 

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact op met

Emiel Veerbeek

Thuiswerkcompany

Mobiel:  06-31158879